Partizan na korak od "osmice" Čukaričkog: Stefan Kovač deseto pojačanje crno-belih

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Vezista će do kraja sedmice, ako se nešto drastično ne promeni, postati fudbaler kluba iz Humske

Prva želja je bio Ifet Đakovac iz TSC, potom se dugo pregovaralo sa zastupnicima Leonarda Lopeza, a na kraju je "knjiga spala" na - Stefana Kovača (25) iz Čukaričkog. Tako je Partizan uoči puta u Švajcarsku praktično dogovorio deseto pojačanje u letnjem prelaznom roku, a našao ga je na Banovom brdu u liku bivšeg polaznika omladinske škole Crvene zvezde, kasnije IMT...

Rekosmo već, u "moru" fudbalera koji su ponuđeni i čiji je puls ispipavan u prethodnom periodu, crno-beli su se odlučili za "osmicu" Čukaričkog, verujući da će "domaća radinost" zaseniti legiju stranaca koja trenutno obitava u rosteru kluba iz Humske i, mišljenja su u klubu, "ne osećaju dovoljno grb i i dres koji nose..."

Kako će ga osetiti bivši polaznik škole najvećeg rivala, to je sad već tema za razmišljanje, ali kako bilo, neki koraci su već načinjeni u tom smeru i, ukoliko ne dođe do obrta u poslednji čas, velika je verovatnoća da će Kovač zadužiti dres Partizana i već od petka konkurisati za sastav tima u narednom periodu.

Pored juniorske karijere u Crvenoj zvezdi, gde je 2018. godine potpisao i profesionalni ugovor, Kovač je, rekosmo već, igrao za IMT, da bi 2019. prešao u redove Čukaričkog.

Takođe, bio je i član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, čije je boje branio do mlade reprezentacije. Vrednost igrača na transfermarketu iznosi 2,5 miliona evra, no, nije poznato koliko će crno-beli, ako dođe do konačnog dogovora, platiti obeštećenje za vezistu, jer ga sa "brđanima" vezuje ugovor do narednog leta.

Sam Kovač bi do kraja radne sedmice trebalo da ugovori svoje uslove i postane i zvanično fudbaler Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Delije uz pesmu Bore Čorbe najavljuju rođendan Marakane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA